Barion Pixel

A kép kinyitásához kattints a nagyító ikonra a jobb felső sarokban

Átlagos szállítási idő
1-3 nap

Várható szállítási idő, amennyiben 9:00-ig megrendeled 2024-07-17

Mágnes zár

A mágneszárak modern és hatékony zárómegoldások, amelyek számos különböző alkalmazási területen kiválóan használhatóak. Ezek a kis méretű, de erős zárak mágneses erőt használnak a biztos és könnyű záródás érdekében. A mágneszárak különösen népszerűek a kézművesek és a divattervezők körében, de az ipari és otthoni alkalmazásokban is megállják a helyüket. Mérete: 18mm.

Mire Jó a Mágneszár?

  1. Egyszerű és Biztonságos Záródás: A mágneszárak gyors és könnyű záródást tesznek lehetővé. Egy kattintás és a zár stabilan tart, megelőzve a véletlen kinyílást.
  2. Esztétikus Megjelenés: Diszkrét és elegáns megjelenésük miatt nem rontják el a tárgyak esztétikumát, legyen szó ruházati cikkekről, táskákról vagy bútorokról.
  3. Tartósság: A mágneszárak erősek és tartósak, hosszú élettartamot biztosítva a használati tárgyaknak.

Alkalmazási Területek

  1. Táskák és Kiegészítők: A mágneszárak elengedhetetlenek a táskák, pénztárcák és egyéb kiegészítők készítésénél. Gyors és könnyű hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz, miközben biztonságban tartják azt.
  2. Ruházat: Különböző ruhadaraboknál, mint kabátok, mellények, övek és sapkák, a mágneszárak praktikus és esztétikus záródási megoldást nyújtanak.
  3. Bútorok: Fiókok, szekrények és egyéb bútorok zárásánál is kiválóan használhatóak, megkönnyítve a mindennapi használatot és biztosítva a rendet.
  4. Ipari és Technikai Eszközök: Különféle ipari eszközök és műszaki cikkek zárómechanizmusaként is használhatóak, ahol gyors hozzáférés és biztos záródás szükséges.

Fogyasztói bruttó ár:

180 Ft

Válassz a lehetőségek közül, vagy írd be a kívánt mennyiséget a fehér mezőbe

Készleten

A termék megvásárlásával gyűjthető 4 Pont!

További információk

Folytasd a vásárlást

15% kedvezmény

Használd a KOSÁR kuponkódot és rendeld meg a termékeket 15% kedvezménnyel. A kedvezményt a kosár és a pénztár oldalon is tudod aktiválni